Leefstijlgeneeskunde en coaching

Voeding     Bewustwording     Darmflora     Stressmanagement 

Wil jij van je buikklachten af?

Buikklachten kunnen een aardige stempel drukken op je dagelijks leven. Wil je naar een feestje kun je dat leuke jurkje niet aan omdat je wel 7 maanden zwanger lijkt. Ga je uit eten, heb je last van een opgeblazen gevoel of aandrang. Kun je dagenlang niet naar het toilet dan voel je je ook echt niet fijn. Maar 5 keer per dag naar het toilet of altijd te zachte ontlasting is ook niet goed.

Heb je heel vaak buikpijn? Dan ontneemt dat je veel energie. Er zijn uiteenlopende problemen met diverse oorzaken.

Tijd om hier eens grondig naar te kijken. Een gezonde spijsvertering is de basis van een goede gezondheid. Er komen steeds meer onderzoeken die aantonen dat je darmen niet alleen belangrijk zijn voor de vertering van voeding maar ook een rol spelen bij andere klachten zoals bijvoorbeeld depressieve klachten, vermoeidheid, eczeem.  Ik help je graag verder.

Wat je gaat bereiken

Rustige, platte buik

Goede spijsvertering

Weg met je opgezette buik of buikpijn

Meer energie!

Gezond gewicht

Stappen naar herstel

1) Verzamelen van informatie

Kennismaken, vragenlijsten en interpretatie

2) Jouw verhaal

Inzoomen op jouw klachten en de eerste adviezen

3) Persoonlijk stress herstel plan

Voeding- en leefstijl adviezen, en uitgebreide uitleg

4) Coaching en monitoren

Vervolgafspraken, extra tips en adviezen, herstel

Samen werken aan een gezonde buik

Ondersteuning, kennis, motivatie en betrokkenheid, gericht op snel herstel.

Inzicht in jouw klachten en valkuilen, leer jezelf nog beter kennen.

Concreet behandelplan met grafieken en heldere adviezen op basis van jouw specifieke klachten.

Persoonlijke behandeling en contactmomenten om je te ondersteunen. Live consult in de praktijk, maar ook video consulten zijn mogelijk. 

Wanneer nodig, onderzoek mogelijk van ontlasting, bloed, urine, feces door samenwerking met deskundige laboratoria.

Plan een gratis kennismaking

Wil je weten hoe ik je met jouw klachten kan helpen? Vul dan het formulier hieronder in en ik neem contact met je op. 

Loes

Bij mij zijn aambeien ontstaan na twee zwangerschappen. Helaas keerden die regelmatig terug. Mijn huisarts wilde me wel doorverwijzen voor een operatie naar het ziekenhuis maar raadde me aan eerst mijn leefstijl en voedingspatroon nog beter te onderzoeken. Een operatie biedt namelijk ook geen garanties! Dat heb ik samen met Marian opgepakt. Inmidddels heb ik mijn voedingspatroon op een aantal kleine punten gewijzigd en heb ik een kruidentinctuur gekregen. Aambeien zijn weg. Het lijkt erop dat ik nu een structurele oplossing heb gevonden door mijn eigen gezondheid centraal te stellen. En mezelf dus ook een operatie bespaard.

Linda

Marian is een nuchtere, doelgerichte coach op het gebied van vitaliteit. Als zelfstandig ondernemer - zonder vaste structuur en altijd bezig - is dat voor mij heel waardevol gebleken. Ik investeer graag in mijn gezondheid om ellende te voorkomen. De resultaten van mijn bloedonderzoek ook vertaald zien in een pragmatisch plan van aanpak gericht op voeding en leefstijl die bij mijn situatie past. Eventueel aangevuld met natuurlijke supplementen om een tijdelijk tekort aan bepaalde vitaminen en mineralen op te heffen. Het werkt voor mij! Ik voel mij energiek.