Terugkijken en wensen

Een terugblik op 2016 geeft voor mij een mooi plaatje. Ik vond het een fijn jaar, ik ben dankbaar. Ik heb veel mooie, fijne mensen ontmoet. Ik heb veel geleerd en heb mogen bijdragen aan mensen hun gezondheid. Dat geeft me veel voldoening. Het mooie aan mijn werk vind ik dat je niet alleen naar de symptomen van een klacht kijkt, maar probeert samen met de cliënt het totaalplaatje te maken. Waar komt de klacht vandaan, welke leefstijl, houding past het beste bij mij en hoe kun je zelf het beste bijdragen aan je eigen gezondheid? Wat heb je nodig om jezelf zo goed te ondersteunen dat je zo fit mogelijk kunt zijn? Uiteraard moet ik deze vragen ook met regelmaat aan mezelf stellen, want gezondheid, nou ja het hele leven, is niet een statische gebeurtenis. Het is juist het steeds met zorg monitoren en het bijstellen van zaken dat ervoor zorgt de balans bewaard blijft.

Ik hoop in 2017 daar weer veel mensen bij te mogen helpen.

Ik wens je hele gezellige kerstdagen en een heerlijk 2017 toe. Dat gezondheid en goed voor jezelf zorgen een belangrijke plaats mag innemen.

Marian Witte

NatuurVitaal

Ontvang een gratis vitaliteitsplan

Met deze informatie en tips maak je een vliegende start naar een betere gezondheid en ontwerp je je eigen vitaliteitsplan.