Leefstijlgeneeskunde en coaching voor vrouwen
Bewustwording   Stressmanagement     Voeding

Leefstijlgeneeskunde en coaching voor vrouwen

  • Bewustwording
  • Stressmanagement 
  • Voeding

Wat anderen zeggen over Marian

Joyce

Het afgelopen jaar heb ik met hulp van Marian mezelf weer op de rit gekregen. Ik had veel uiteenlopende klachten; van buikklachten tot serieuze burn-out klachten. Marian heeft mijn ogen doen openen vanaf de allereerste sessie. Ik herken mezelf niet meer, natuurlijk in de positieve zin: Ik ben rustiger (in lijf en hoofd), voel veel meer van binnenuit, eet gezonder, voel me daardoor fitter en geniet ik echt weer van het leven. Marian is een open, vriendelijk, positief en vooral eerlijk persoon, waar ik me meteen op mijn gemak voelde. Het is bijna jammer dat mijn traject bij haar er alweer op zit...

J.H.

Ik heb de consults bij Marian als bijzonder prettig ervaren. Marian is warm, vriendelijk, oprecht en to the point. Ze komt snel tot de kern en dacht heel fijn met me mee. Ze werkt echt holistisch en heeft veel kennis en weet ook wanneer ze beter kan doorverwijzen (en heeft een goed netwerk). Aan het begin van het traject was mijn energielevel zo laag dat het even zoeken was naar een geschikte vorm, ook daarin was ze heel meedenkend en flexibel. Gedurende het traject ging mijn energielevel steeds een stukje omhoog 🙂 Het traject eindigde met een inzichtvolle wandeling. Het geeft me een prettig gevoel dat ik altijd nog terug kan komen voor vragen. Dankjewel Marian!

Rachel

Marian is inlevend, praktisch ingesteld en heeft daarnaast voor mij precies die dingen gezegd dat ik meer durf voor mezelf te gaan staan! Fijn hoe holistisch zij mij benaderd!

Laura

Marian weet op een prettige manier de vinger op de zere plek te leggen. Met haar vriendelijkheid en positiviteit weet ze een veilige plek te creëren om met je situatie aan de slag te gaan.

Julia

De afgelopen maanden heb ik met hulp van Marian de balans weer weten te vinden in mijn lijf en hoofd. Marian’s kracht is dat zij goed luistert, snel doorheeft met wat voor persoon zij te maken heeft en zo een persoonlijk plan opstelt. Hierdoor voelde ik mij altijd begrepen en kon zij mij zinvolle adviezen geven. Ik voel mij nu sterker en beter in balans.

Annemiek

Marian onderzoekt de klachten die je hebt met aandacht en vanuit verschillende invalshoeken. Het plan van aanpak dat ze daarna voorstelt is zorgvuldig, realistisch en geen kort oplapmiddel, maar helpt je om je duurzaam en blijvend vitaler te voelen. Marian's aanpak is persoonlijk, met veel expertise en grote toegevoegde waarde!

Miriam

Ik heb Marian ervaren als een prettige behandelaar met veel enthousiasme voor haar vakgebied. Haar brede kennis van natuurkundige geneeswijzen combineert zij met een pragmatische, down to earth aanpak. Dit maakt dat je bij haar vandaan gaat met bruikbare tips en adviezen!

Karin

Natuur Vitaal heeft mij goed geholpen tijdens mijn herstelperiode. De gesprekken zijn echte eyeopeners. Kleine wijzigingen in eetpatroon hebben positieve gevolgen. Marian is een positieve coach op vele gebieden.

Anouk

Marian Witte heeft mij begeleid in haar rol als vitaliteitscoach. Zij is vooruitstrevend, laat niet zomaar los en zelfs als het resultaat al voldoende is streeft zij naar nog meer perfectie. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en haar instelling is altijd positief.

Chantall

Ik kom nu al een tijdje bij Marian, omdat ik al 20 jaar met een probleem rondliep waar ik van af wilde. De sessies met Marian geven me zoveel inzicht dat ik nu bijna van mijn klachten af ben. Ik had niet gedacht dit te kunnen bereiken in zo een tempo. Haar vakkundigheid van zaken kan je echt op vertrouwen. Daarnaast is het onderwerp af en toe zo gek om over te praten, maar voor Marian de meest normale gang van zaken en ik heb zo een lol met haar, elke keer weer een feestje om de ontdekking in te stappen. 

Anoniem

Ik ben een jaar geleden bij Marian gestart en zij heeft mij ontzettend goed geholpen, zij begeleidt je op een zeer prettige persoonlijke manier en geeft je goede tips.

Na 20 jaar obstipatie problemen te hebben gehad (en dan heb ik het over 2 tot 3 x in de week ontlasting) was ik het zat en zag ik via facebook een bericht van Natuurvitaal voorbij komen wat mij meteen aansprak. Ik heb toen een kennismakingsgesprek gehad en ook werden er een aantal testen afgenomen. Ze luistert goed naar wat je wensen en klachten zijn (in mijn geval de 1e reden mijn obstipatie en daarnaast wilde ik ook wel wat kilo’s kwijt). Na een paar kleine aanpassingen in mijn eetpatroon, stapje voor stapje, was ik binnen een aantal weken van mijn obstipatie af! En doordat ik mijn eetpatroon aan het aanpassen ben, verlies ik nu ook weer wat gewicht! Dit alles is al heel erg fijn, maar uit de testen die zij gedaan had, bleek dat mijn hormoonhuishouding niet in orde was dit speelt ook een grote rol bij dit alles. Ook hierin begeleid Marian mij zeer goed. En hoewel ik er nog niet helemaal ben, voel ik dat ik op de juiste weg ben en heb er vertrouwen in dat ik ook hierin mijn doel zal bereiken! 

Michiel

Prettige sessies, goede en praktische tips en heel belangrijk: Marian kijkt ook preventief in plaats van curatief. Voorkomen is beter dan genezen. Dank je wel!

Liedewij

Ik had een prijs gewonnen, een natuurcoachingswandeling met Marian. We hadden buiten afgesproken in een stuk natuur dichtbij mijn woonplaats. Een prachtig stukje om een wandeling te maken. We begonnen in de stromende regen met een behoorlijke wind. Ik had geen coachvraag voorbereid, maar al snel had Marian haarfijn door wat er momenteel mijn aandacht nodig had. 

Marian is een super fijne coach. Ze stelde hele goede vragen en kwamen samen tot een heel mooi gesprek. Ik kon mijzelf zijn en voelde me gehoord en gezien. Buiten het coach stuk, stonden we af en toe stil om oefeningen te doen. Zo kwamen er mindfulness oefeningen aan bod, ook deden we een visualisatie. Heel fijn om al wandelend te praten en zo beweging in je lijf en ook geest te krijgen. Ik ging met hele mooie inzichten naar huis. Het aspect dat ze een holistische werkwijze hanteert spreekt me ook erg aan. Ook haar kennis over leefstijlgeneeskunde vond ik erg boeiend. Graag zou ik vaker met Marian de natuur in gaan. Dan wel alleen of in een groep. Marian heeft een hoop te bieden, waar veel mensen iets aan kunnen hebben. 

Toen de wandeling tot zijn einde liep begon de zon te schijnen. Zou dit iets betekenen? Dankjewel Marian, het was super

Dorine

Marian is een zeer kundig therapeut, met een geweldig talent om haar vakkennis te combineren met intuïtie en sensitiviteit. Ze heeft voor mij, ondanks mijn eigen achtergrond als orthomoleculair arts, een aardverschuiving teweeg gebracht in de inrichting van mijn leven. Een aanrader voor iedereen die door de bomen zijn bos niet meer ziet!

Denise

Toen ik thuis kwam te zitten omdat ik overwerkt was ben ik via een vriendin bij Marian terecht gekomen. Marian is spontaan en voelde snel aan waar ik behoefte aan had en legde vaak de vinger op de zere plek. We hebben verschillende problemen aangepakt (voeding, emoties, werk gerelateerde problemen en de thuissituatie). Marian heeft mij in deze moeilijke periode goed weten te coachen en te ondersteunen daar waar het nodig was.

Linnie

Marian heeft mij op een doortastende, professionele wijze geholpen op allerlei gebied. Ik heb een lange periode van stress gekend. Door samen met mij mijn voedingspatroon en leefstijl onder de loep te nemen, ben ik me vrij snel fitter gaan voelen zowel lichamelijk als geestelijk. Ik ben heel erg blij met haar adviezen!

Angela

Marian is een doortastende, nuchtere en to-the-point vitaliteits coach, gericht op een gebalanceerd en gezond leven dmv gezond eten en een natuurlijke ondersteuning. Het is een kadootje aan jezelf om bij haar een vitaliteits traject te doorlopen, een investering in het leven.

Belinda

Net op tijd kwam ik voor een consult bij Natuur Vitaal. Ik liep tegen een Burn-out aan en Marian heeft me heel prettig, streng (maar dat was nodig) en effectief geholpen. Ze doorziet situaties en mensen snel en weet snel te schakelen en een keuze te maken in het te volgen traject. Doordat ze zo veelzijdig is en denkt, betrekt ze alle vlakken van het leven waar verbetering nodig is. Ontzettend waardevol geweest voor mij dit alles. Ik voel me weer goed in mijn vel.

Patricia

Marian is een gedreven expert die met veel aandacht naar haar cliënten luistert. Ze geeft advies op verschillende gebieden zoals voeding, vitaliteit en professionele balans. Alle aspecten, zowel fysiek, rationeel als emotioneel, worden meegenomen. Door deze integrale aanpak wordt er resultaat bereikt!

Anoniem

Sinds 2012 is Marian Witte van NatuurVitaal mijn coach voor lichaam en geest. Ik ben bij haar gestart toen de huisarts niets kon vinden op basis van mijn bloedonderzoek en ik mijn oude energiepeil nog steeds niet terug had. Op basis van een feces onderzoek, bloedonderzoek en een inventarisatie van mijn eetpatroon zijn we samen aan de slag gegaan. Dat heeft gewerkt! Ik heb veel energie, voel me fit en eet en beweeg bewust.
Nu, zes jaar verder, prik ik eenmaal per jaar mijn bloed om te zien hoe mijn waarden ervoor staan en welke supplementen aanvullend gewenst zijn. Deze ‘APK-van-mezelf ‘ maakt dat ik weinig ziek ben en vol energie in het leven sta.

Chantal

Een lange tijd heb ik veel last gehad van misselijkheid en vermoeidheid. De dokter heeft bij mij bloed geprikt, maar daar kwam niks uit.

Na verder onderzoek nog steeds niet gevonden. Ik ben doorgestuurd naar een diëtist. Ook zij heeft bij mij niks kunnen vinden.

Mijn zusje raadde mij aan om eens op zoek te gaan naar een orthomoleculair therapeut. Iemand die verder zou kijken dan dat een dokter of een diëtist gedaan had.

Op deze manier kwam ik terecht bij NatuurVitaal, de praktijk van Marian Witte. Hier zijn we erachter gekomen waar mijn vermoeidheid en misselijkheid vandaan is gekomen.

Ik voel me stukken beter, ben bijna nooit meer misselijkheid en ben minder vermoeid dan voorheen. Marian heeft mij onwijs geholpen. Marian heeft een prettige manier van werken en communiceren.

Als ik er was voelde ik me op mijn gemak en serieus genomen.  Ik zou het anderen gelijk aanraden als ze dezelfde klachten hebben. 

Linda

Marian is een nuchtere, doelgerichte coach op het gebied van vitaliteit. Als zelfstandig ondernemer - zonder vaste structuur en altijd bezig - is dat voor mij heel waardevol gebleken. Ik investeer graag in mijn gezondheid om ellende te voorkomen. De resultaten van mijn bloedonderzoek ook vertaald zien in een pragmatisch plan van aanpak gericht op voeding en leefstijl die bij mijn situatie past. Eventueel aangevuld met natuurlijke supplementen om een tijdelijk tekort aan bepaalde vitaminen en mineralen op te heffen. Het werkt voor mij! Ik voel mij energiek.

Loes

Bij mij zijn aambeien ontstaan na twee zwangerschappen. Helaas keerden die regelmatig terug. Mijn huisarts wilde me wel doorverwijzen voor een operatie naar het ziekenhuis maar raadde me aan eerst mijn leefstijl en voedingspatroon nog beter te onderzoeken. Een operatie biedt namelijk ook geen garanties! Dat heb ik samen met Marian opgepakt. Inmidddels heb ik mijn voedingspatroon op een aantal kleine punten gewijzigd en heb ik een kruidentinctuur gekregen. Aambeien zijn weg. Het lijkt erop dat ik nu een structurele oplossing heb gevonden door mijn eigen gezondheid centraal te stellen. En mezelf dus ook een operatie bespaard.

Simone

Mijn dochter (11 jaar) is behandeld door Marian. De reden hiervoor was omdat ze op momenten die tellen (zoals de cito) dichtslaat, met het gevolg dat ze aanzienlijk minder presteert dan ze zou doen zonder “druk”. Andere om naar Marian te gaan waren: niet afspreken bij vriendinnen, alleen thuis willen en durven te eten, niet willen logeren. Ze kan heel moeilijk omgaan met situaties die voor haar onbekend zijn en wil heel graag bij moeders in de buurt blijven. Ze is wel populair in de klas en bij andere kinderen. Sinds de behandelingen zien we veel veranderingen; Zo spreekt ze ineens veel bij vriendinnen af. De meester heeft aangegeven dat ze zich in de klas vrijer gedraagt.Voor haar spreekbeurt had ze een 9. Ze heeft ineens nagels en pulkt de velletjes om haar nagels heen niet meer weg. Ze geeft zelf aan dat ze zich minder zorgen maakt. Inmiddels heeft mijn dochter haar Cito gemaakt en de dagen dat het erom ging was ze veel minder zenuwachtig. Ze ging met zelfvertrouwen naar school en heeft een goed gevoel over de Cito.

Jill

Mijn dochter (4 jaar) kampte al twee jaar met dagelijkse buikpijn en extreme moeheid. Uit de reguliere onderzoeken werd niets duidelijk, dus ben ik met haar naar Marian gegaan om te zien of zij kon helpen. Na een uitgebreid intake-gesprek kreeg mijn dochter een aantal zaken voorgeschreven door Marian en voedingsadviezen. Al heel snel zagen wij verandering in haar gedrag: van een eeuwig duimende, lusteloze dochter in een veel levendiger, grapjes makende meid. Je kon duidelijk merken dat het haar goed deed. Na een aantal additionele consulten begon ook de buikpijn significant af te nemen. Marian was ontzettend lief voor Jill en zij gaf mij direct het vertrouwen door de klachten van mijn dochter te kunnen verklaren en met een gedegen behandelplan te komen. Marian is zeer kundig en zorgvuldig en heeft echt een passie voor het welzijn van mensen. Wij hebben er zeer veel baat bij gehad.