Leefstijlgeneeskunde en coaching voor vrouwen
Bewustwording   Stressmanagement     Voeding

Leefstijlgeneeskunde en coaching voor vrouwen

  • Bewustwording
  • Stressmanagement 
  • Voeding

Wil jij lichter en energieker door het leven?

Kamp je met vermoeidheid, stemmingswisselingen of sombere gevoelens. Ben je niet vooruit te branden en komt er niks uit je handen?

Dit kan een grote impact hebben op je levensgeluk. Er zijn diverse systemen in je lichaam die je energie en humeur bepalen.

Wil jij onderzoeken wat jou beweegt, en wat er in je omgaat? Vind je het prettig breed te onderzoeken wat jou kan helpen? En sta je open voor andere voeding, lichaamsgerichte oefeningen, ontspanning, positieve gezondheid en eventueel suppletie? Neem dan contact op.

Wat je gaat bereiken

Steeds minder dips en somberheid

Gelijkmatige energie voor de hele dag

Toename van daadkracht, levenslust en stabiliteit

Gezonde leefstijl die bij je past. 

Stappen

1) Verzamelen van informatie

Kennismaken

2) Jouw verhaal

Inzoomen op jouw klachten en de eerste adviezen

3) Persoonlijk plan van aanpak

Verlangen, doel, inzicht

4) Coaching en monitoren

Vervolgafspraken, werken aan herstel

Samen bereik je meer

Ondersteuning, kennis, motivatie en betrokkenheid, gericht op herstel.

Inzicht in jouw klachten en valkuilen, leer jezelf nog beter kennen.

Persoonlijke behandeling en contactmomenten om je te ondersteunen. Consult in de natuur en in de praktijk, maar ook video consulten zijn mogelijk. Dit gaat in overleg en verschilt per client hoe we dit samen invullen

Plan een gratis kennismaking

Wil je kennismaken en kijken of we samen aan je klachten kunnen werken? Vul dan het formulier hieronder in en ik neem contact met je op. 

Annemiek

Marian onderzoekt de klachten die je hebt met aandacht en vanuit verschillende invalshoeken. Het plan van aanpak dat ze daarna voorstelt is zorgvuldig, realistisch en geen kort oplapmiddel, maar helpt je om je duurzaam en blijvend vitaler te voelen. Marian's aanpak is persoonlijk, met veel expertise en grote toegevoegde waarde!

Linnie

Marian heeft mij op een doortastende, professionele wijze geholpen op allerlei gebied. Ik heb een lange periode van stress gekend. Door samen met mij mijn voedingspatroon en leefstijl onder de loep te nemen, ben ik me vrij snel fitter gaan voelen zowel lichamelijk als geestelijk. Ik ben heel erg blij met haar adviezen!