Herfst; Wat mag je loslaten of wil je koesteren?

De herfst is een seizoen van verandering, een tijd waarin de natuur zich langzaam terugtrekt en voorbereidt op de rust van de winter. De bladeren verkleuren en vallen, de dagen worden korter, en de lucht voelt frisser aan. De herfst nodigt ons uit om naar binnen te keren, om te reflecteren op wat we hebben bereikt en wat we nog willen behouden, maar ook op wat we los mogen laten om ruimte te maken voor vernieuwing.

In een natuurcoachingsessie kunnen we deze thema’s samen verkennen. We maken gebruik van de symboliek van de herfst om te onderzoeken wat je wilt oogsten en behouden, maar ook om bewust te kiezen voor wat je wilt loslaten. We verbinden ons met de natuur en gaan op zoek naar wat jou voedt en versterkt, en wat je misschien nog vasthoudt terwijl het zijn functie heeft verloren.

Deze sessie is een uitnodiging om bewust te worden. Wat wil jij behouden? Wat dient jou niet meer? Laten we samen in de natuur onderzoeken wat jij los kunt laten, zodat je ruimte maakt voor nieuwe groei en mogelijkheden in de komende seizoenen. Een eenmalige sessie van ongeveer 1 tot 1,5 uur, kosten 89,50. Heb je vragen of wil je een sessie boeken? [email protected] of 06-28557398

 

 

Ontvang een gratis vitaliteitsplan

Met deze informatie en tips maak je een vliegende start naar een betere gezondheid en ontwerp je je eigen vitaliteitsplan.