Darmdiagnostiek

Niet nieuw, maar nog niet zo bekend!

In mijn praktijk maak ik gebruik  van verschillende therapievormen. Voeding en leefstijl advies, Bach bloesems, kruiden, supplementen, massage, maar ik maak ook gebruik van darmdiagnostiek. Hiervoor werk ik samen met een laboratorium. Door middel van een goed vraaggesprek kun je in een eerste consult veel te weten komen van een cliënt. Toch kan het heel nuttig zijn om aanvullend gebruik te maken van een ontlastingsonderzoek. Steeds meer onderzoeken tonen aan dat een goede spijsvertering van groot belang is voor een gezond leven. Een darmflora onderzoek geeft informatie over de hoeveelheid goede bacteriën die in de darm leven, of er eventueel sprake is van parasieten of bacteriën die er liever niet horen te zitten. Ook kan er duidelijkheid ontstaan over de afweer van de darm en of er sprake is van een ontsteking of ongewenste reactie op voedsel. Deze metingen geven waardevolle informatie en zijn vaak een nuttige aanvulling voor een geslaagde therapie. Wil jij weten of darmdiagnostiek van waarde kan zijn voor jouw klachten, neem dan gerust contact op.

 

Ontvang een gratis vitaliteitsplan

Met deze informatie en tips maak je een vliegende start naar een betere gezondheid en ontwerp je je eigen vitaliteitsplan.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Als orthomoleculair, natuurgeneeskundig therapeut en (burn-out) coach kun je bij mij terecht voor diverse problemen. Kijk hieronder voor mijn aanbod.

Stress weg

Last van symptomen van stress? Of wil je graag weten of je op weg bent naar een burn-out?

Energiek en goed humeur

Last van stemmingswisselingen? Of mis je daadkracht en kom je energie te kort?

Gezonde buik

Wil je weten of je darmflora gezond is, of heb je buikpijn of vreemde ontlasting?

Andere klachten?

Ben je niet fit, weet je niet precies wat je er aan moet doen, maar wil je je wel beter gaan voelen?