Durf te vragen! Gratis consult

Ja, het is alweer even 2017 en ik gun je het beste jaar ooit. Daar hoort voor mij direct bij dat je je fit en vitaal mag voelen. Mocht dat niet zo zijn, bedenk je dan goed waarom dat niet zo is. Als je niet weet hoe je jezelf kunt helpen fitter en vitaler te worden, laat het me dan weten ik help je graag. Veel mensen wachten met het vragen van hulp en ondersteuning. Durf gewoon om hulp te vragen, en wacht er niet langer mee! Waarom moet je alles zelf oplossen of alleen doen. Ik kijk als professional graag met je mee.

Wil je een paar kilo kwijt? Heb je last van je darmen of buik, kamp je met menstruatieproblemen of ga je eigenlijk al lange tijd gebukt onder stress, vermoeidheid, slapeloosheid of somberheid? Laat het er niet bij zitten! Je verdient het om goed voor jezelf te zorgen en te onderzoeken hoe je je beter kunt voelen.

Omdat ik met mijn praktijk verhuisd ben heb ik een mooi aanbod! De hele maand januari en februari een gratis kennismakingsconsult van 20 minuten, gewoon telefonisch dat is wel zo gemakkelijk. Ik luister naar jouw verhaal en vertel wat ik denk voor je te kunnen doen, en als het lukt geef ik alvast wat eerste adviezen.

Na dit gesprek:

  • Weet je hoe ik werk,
  • Wat ik eventueel voor je zou kunnen doen,
  • Heb je, wanneer mogelijk vast wat eerste adviezen gekregen,
  • Weet je of je mij leuk en deskundig genoeg vindt om mee verder te werken

Bel of mail me! 06-28557398 [email protected]

 

Ontvang een gratis vitaliteitsplan

Met deze informatie en tips maak je een vliegende start naar een betere gezondheid en ontwerp je je eigen vitaliteitsplan.