Kabeljauw met citroen, tomaat en geroerbakte spinazie

In mijn praktijk hoor ik toch vaak dat mensen geen inspiratie hebben om te koken. En dat ze het niet zo ingewikkeld willen. Ik ben een echte koker uit de losse pols en kijk dus vaak wat ik in de koelkast heb en maak daar wat van. Vanavond werd het kabeljauw met citroen, ui en tomaat met geroerbakte spinazie met verse knoflook.

Super simpel.

koekenpan:

  • olijfolie (boter was op, maar kan ook)
  • doe daar 4 stukken kabeljauw in, ik had het dit keer uit de vriezer
  • 1 grote ui in stukken
  • 2 grote tomaten in stukken
  • een halve citroen in schijfjes
  • alles bakken en daarna stomen in de pan.

Andere koekenpan:

  • olijfolie
  • 2 teentjes verse knoflook
  • verse spinazie roerbakken.

op een bord opmaken, peper en zout er over heen!

Eet smakelijk.

Ontvang een gratis vitaliteitsplan

Met deze informatie en tips maak je een vliegende start naar een betere gezondheid en ontwerp je je eigen vitaliteitsplan.