Orthomoleculair epigenetisch therapeut

Wellicht heb je het al op mijn Facebookpagina gelezen. Dit jaar heb ik het diploma gehaald en kan ik mij orthomoleculair epigenetisch therapeut noemen. Prachtige titel, maar wat houdt het in?

Tijdens deze studie wordt er gekeken naar de biochemie van het lichaam en wordt er aandacht besteed aan het systeemdenken. Door systemisch te denken worden verbanden gelegd tussen evolutionaire biologie, de biochemie en de fysiologie van de mens. Je kijkt dus niet alleen naar het symptoom, maar ook naar de onderliggende systemen.

Het gaat over hoe jouw omgeving, je leefgewoonten, je gedrag, je gedachten, hoe je beweegt, je ademhaling, wat je eet tot wanneer je eet invloed heeft op je biochemie, je gezondheid en je genen. Je kijkt waar het goed gaat en waar het minder goed gaat in ons systeem.

Deze studie en het diploma zijn een prachtige aanvulling die heel goed past bij de manier van behandelen in mijn praktijk. Wil je hier meer over weten, of wil je weten waar ik je mee kan helpen, dan kun je uiteraard contact opnemen! [email protected] – 06-28557398

 

Ontvang een gratis vitaliteitsplan

Met deze informatie en tips maak je een vliegende start naar een betere gezondheid en ontwerp je je eigen vitaliteitsplan.