Gezondheid, hoop en liefde

Wat was 2020 een gek en bijzonder jaar. Corona heeft ons land opgeschud en veel ruimte ingenomen in onze hoofden en levens. We hebben ons moeten aanpassen, ons flexibel moeten opstellen, onszelf dingen moeten ontzeggen.

Sterkte en liefde

Corona heeft bij velen voor stress en onrust gezorgd, maar ook voor eenzaamheid, verdriet en verlies. Ik wil iedereen die hieronder gebukt gaat heel veel sterkte en liefde toewensen.

Meer rust

Maar er zijn ook mensen die er in deze periode achter kwamen dat de gedwongen rust hen goed deed. Door de Corona maatregelen zijn er minder sociale activiteiten, minder volle agenda’s. Zij hebben nieuwe inzichten gekregen, keuzes gemaakt en hun leven anders ingericht. Door meer rust te nemen, meer de natuur in te gaan, of door meer tijd voor zichzelf of met dierbaren te plannen.

Meer aandacht voor gezondheid

Deze tijd heeft mij weer laten zien, dat gezondheid enorm belangrijk is en dat het behouden of terugwinnen van je gezondheid extra aandacht verdient. Dit sterkt mij om ook het komende jaar weer vol energie mensen te helpen naar meer gezondheid en vitaliteit. En elke keer als dit me lukt voel ik me blij en dankbaar. Een gezonde leefstijl loont!

Wacht niet af

Dus ga niet wachten, maar doe wat in jouw vermogen ligt om jezelf zo fit en gezond mogelijk te houden. De hele inrichting van je leven heeft invloed op je gezondheid. Denk aan je voeding, leefstijl en beweging maar ook je gedachten, je werk, je ontspanning en de mensen die je om je heen hebt verzameld zijn bepalend voor jouw welzijn.

Kerstcadeau

Wil jij in actie komen voor je eigen gezondheid? Dan heb ik een mooi kerstcadeau. Als je voor 6 januari een eerste consult boekt krijg je 20 euro korting.

Geef het door

Ben je zelf topfit, of wil je deze aanbieding graag doorgeven omdat je het iemand anders gunt, dan is dat natuurlijk alleen maar leuk.

Gezondheid, hoop en liefde!

Rest mij om jullie allemaal een hele mooie kerst te wensen.

Dat 2021 een jaar mag worden van gezondheid, hoop en liefde!

 

Hartelijke groet,

Marian

Ontvang een gratis vitaliteitsplan

Met deze informatie en tips maak je een vliegende start naar een betere gezondheid en ontwerp je je eigen vitaliteitsplan.