NatuurVitaal in Natuur en Gezondheidcentrum Maarssen

Per 1 november ben ik twee dagdelen in het Natuur en Gezondheidcentrum in Maarssen. 

Al 11 jaar werk ik met veel plezier aan het verbeteren van de gezondheid van mijn cliënten. Soms is het tijd voor een nieuw avontuur en verandering van omgeving. Daarom werk ik vanaf 1 november op de dinsdag- en donderdagochtend vanuit het Natuur en Gezondheidcentrum Maarssen. Zo kan ik nog meer samenwerken met andere artsen en therapeuten en heb ik collega’s direct om me heen. Dat is leuk en inspireert. De overige dagen en middagen ben ik op mijn vertrouwde adres te vinden aan de Rogier van Otterloolaan in Maarssen.

Kom je speeddaten, zaterdag 5 november?

Kom jij op zaterdag 5 november tussen 12:00 en 17:00 uur naar de officiële opening van het centrum. Ervaar in een speeddate wat leefstijlgeneeskunde voor jou kan betekenen en welke stap je kunt zetten naar jouw positieve gezondheid. Heb je kennissen en vrienden die geïnteresseerd zijn in het optimaliseren van hun gezondheid, neem ze dan zaterdag 5 november mee naar de Tuinbouwweg 19B in Maarssen.

Rineke Dijkinga en meer collega’s en workshops

Naast het speeddaten met mijn collega’s en mij zijn er ook workshops te volgen.
Na de officiële opening om 12.00 uur door onder andere Diana van Os, initiatiefnemer, zal vanaf 12.15 uur Rineke Dijkinga vertellen over de relatie tussen je darmgezondheid je brein, de bodem en ons voedsel. Ook zijn er andere workshops te volgen. Kijk hier voor meer informatie en inschrijven.

Ontvang een gratis vitaliteitsplan

Met deze informatie en tips maak je een vliegende start naar een betere gezondheid en ontwerp je je eigen vitaliteitsplan.