NatuurVitaal in Natuur en Gezondheidcentrum Maarssen

Per 1 november ben ik twee dagdelen in het Natuur en Gezondheidcentrum in Maarssen. 

Al 11 jaar werk ik met veel plezier aan het verbeteren van de gezondheid van mijn cliënten. Soms is het tijd voor een nieuw avontuur en verandering van omgeving. Daarom werk ik vanaf 1 november op de dinsdag- en donderdagochtend vanuit het Natuur en Gezondheidcentrum Maarssen. Zo kan ik nog meer samenwerken met andere artsen en therapeuten en heb ik collega’s direct om me heen. Dat is leuk en inspireert. De overige dagen en middagen ben ik op mijn vertrouwde adres te vinden aan de Rogier van Otterloolaan in Maarssen.

Kom je speeddaten, zaterdag 5 november?

Kom jij op zaterdag 5 november tussen 12:00 en 17:00 uur naar de officiële opening van het centrum. Ervaar in een speeddate wat leefstijlgeneeskunde voor jou kan betekenen en welke stap je kunt zetten naar jouw positieve gezondheid. Heb je kennissen en vrienden die geïnteresseerd zijn in het optimaliseren van hun gezondheid, neem ze dan zaterdag 5 november mee naar de Tuinbouwweg 19B in Maarssen.

Rineke Dijkinga en meer collega’s en workshops

Naast het speeddaten met mijn collega’s en mij zijn er ook workshops te volgen.
Na de officiële opening om 12.00 uur door onder andere Diana van Os, initiatiefnemer, zal vanaf 12.15 uur Rineke Dijkinga vertellen over de relatie tussen je darmgezondheid je brein, de bodem en ons voedsel. Ook zijn er andere workshops te volgen. Kijk hier voor meer informatie en inschrijven.

Ontvang een gratis vitaliteitsplan

Met deze informatie en tips maak je een vliegende start naar een betere gezondheid en ontwerp je je eigen vitaliteitsplan.

Ontspanning is niet zozeer een luxe is, maar een essentieel onderdeel van een gezond en gebalanceerd leven, met name bij het herstellen van een burn-out. In mijn praktijk bied ik gerichte ondersteuning bij het ontspanningsproces, omdat ik geloof dat het een sleutelrol speelt in het herwinnen en behouden van je vitaliteit en welzijn. Ik heb in de loop er jaren gemerkt dat we in ons dagelijks leven het contact met ons lichaam vaak verliezen. Door dit contact te herstellen voel je je grenzen beter aan en kun je met respect voor je eigen welzijn productief zijn.
Ontspanning is niet alleen een moment van rust; het is een krachtige tool voor het herstellen van lichamelijke en geestelijke balans. Ik begeleid je met gerichte oefeningen die niet alleen je lichaam helpen ontspannen, maar ook je geest tot rust brengen. Samen nemen we belemmerende gedachten en overtuigingen onder de loep, waardoor ruimte ontstaat voor positieve verandering. Dagelijks ruimte maken voor ontspanning kost niet veel tijd. Het gaat om de kleine ontspannings- en herstelmomenten die ervoor zorgen dat je minder wisslende energie hebt, productiever bent en weerbaarder wordt en blijft tegen stress.
Een unieke benadering die ik aanbied is Holistic Pulsing. Deze zachte, ritmische bewegingsvorm werkt diep ontspannend op zowel lichaam als geest. Holistic Pulsing helpt spanning los te laten, bevordert de doorbloeding en draagt bij aan een diepe innerlijke rust. Het vermindert je fysieke spanning en heeft een positief effect op je emotionele welzijn.
Kun jij wel wat ontspanning gebruiken, wil je graag het contact met je lichaam herstellen, beter leren signalen op te pakken, binnen je grenzen leren leven en leren hoe je zelf kunt ontspannen.
Wil je meer weten of kennismaken om te kijken of ik iets voor je kan betekenen, neem dan gerust contact op.

·       Coaching in de natuur en in de praktijk
·       Leefstijlgeneeskundige en voeding
·       Ontspanning en holistic pulsing
·       Burnout- en stresscoaching
·       Orthomoleculaire en Natuurgeneeskundige therapie
·       Positieve Gezondheid; lichamelijk, mentaal welbevinden, zingeving

Stress herstel

Last van symptomen van stress? Of wil je graag weten of je op weg bent naar een burn-out?

Energiek en goed humeur

Last van stemmingswisselingen? Of mis je daadkracht en kom je energie te kort?

Fijne voeding, fijne buik

Wil je weten of je gezond eet? Slaat de stress op je spijsvertering? Weet je niet welke voeding bij je past?

Overgang?

Heb je het vermoeden? Of weet je het zeker? zit je in de overgang? en wil je hier zo positief en prettig mogelijk door heen? 

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het websiteverkeer te analyseren, om functies voor social media te bieden en om content en advertenties te personaliseren. Ook wordt er informatie over het gebruik van deze website gedeeld met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Meer informatie is te vinden in de privacyverklaring.