NatuurVitaal werkt digitaal door!

Ik zie al een tijdje geen cliënten meer live in mijn praktijk, want ook ik wil bijdragen aan het afremmen van het Coronavirus. Maar ik werk via videoverbinding gewoon door, want juist nu is het belangrijk aan je gezondheid te werken, je weerstand te verhogen, positief te blijven, je buikklachten aan te pakken of te zorgen dat je van andere vervelende klachten afkomt. Laat je niet belemmeren en bel of mail me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan bespreken we of ik wat voor je kan betekenen en of mijn werkwijze bij je past.

Natuurlijk zie ik mijn cliënten graag persoonlijk in mijn praktijk, maar mijn ervaringen met een videoverbinding zijn erg positief. Ik kan mijn cliënten goed zien, horen en begrijpen. Uitslagen van vragenlijsten, microbioomonderzoeken en grafieken, kan ik uitgebreid bespreken, want ik kan mijn beeldscherm delen, dus kijken we samen.

Laat je niet beperken door deze vreemde tijd en bel of mail me gerust.  Je bent van harte welkom!

Marian

Ontvang een gratis vitaliteitsplan

Met deze informatie en tips maak je een vliegende start naar een betere gezondheid en ontwerp je je eigen vitaliteitsplan.