Ontspanning, nieuwe energie en gezondheid

Ik hoop dat je in goede gezondheid en met plezier op 2022 terugkijkt! Mocht dit niet het geval zijn, dan wens ik je toe dat 2023 je meer brengt wat je verlangt en nodig hebt.

Ik geniet er nog steeds enorm van om mensen te helpen bij het verbeteren van hun gezondheid. Daar ga ik in 2023 heel graag mee door. Zowel in mijn praktijk aan de Rogier van Otterloolaan, als in het Natuur en Gezondheidcentrum. Maar ook voor medewerkers van bedrijven samen met het team Midden Nederland van Burnout Preventie en Begeleiding.

Nu komt eerst de tijd om tot rust te komen, samen te zijn met familie en vrienden en te genieten van de vrije dagen. Om op te laden en straks met hernieuwde energie en focus te beginnen aan 2023.

Ik wens je heerlijke dagen en een ontspannen en gezond 2023!

Liefs Marian

NatuurVitaal
Leefstijlgeneeskunde en coaching

 

Ontvang een gratis vitaliteitsplan

Met deze informatie en tips maak je een vliegende start naar een betere gezondheid en ontwerp je je eigen vitaliteitsplan.