Wil jij Food for Skin proberen?

Natuurlijk ben ik voor het verzorgen van je lichaam van binnenuit. Dat komt je gezondheid en dus ook je huid ten goede. Maar ook verzorging van buitenaf is heel belangrijk! En dan het liefst zo natuurlijk mogelijk, zonder toevoegingen die je hormonale balans kunnen verstoren. Food for Skin is opgericht door de zussen Cathy en Angela. Angela ken ik al jaren en ik weet dat zij voor kwaliteit en eerlijke producten gaat. Dat geeft vertrouwen, dus ik ben Food for Skin producten gaan proberen. Ik ben het blijven gebruiken, want mijn huid knapt ervan op. Ik zou het leuk vinden als jullie Food for Skin ook kunnen proberen en daarom heb ik aan Angela en Cathy gevraagd of ik een mooie korting voor jullie kon krijgen en dat is gelukt….

Wat maakt Food for skin?
Cathy en Angela zijn op zoek gegaan naar 100% natuurlijk, goed werkende huidverzorging. Op basis van groenten, planten en noten. Niet alleen het eten van deze producten is goed voor je lijf, maar ook in verzorgingsproducten doen ze hun werk. Zo voed je je huidflora met de juiste ingrediënten, met een gezonde huid als resultaat. Alle producten zijn vrij van microplastics, chemicaliën, parfum en zijn dierproefvrij,  vegan en 100% natuurlijk en biologisch.

Nieuwsgierig? Proberen?
Het is misschien spannend om over te stappen naar een ander merk, daarom kun een proefsetje voor 28,95 euro bestellen. Het proefsetje is voldoende voor 3 weken smeren. Na 1,5 week ga je de eerste resultaten zien. En zoals beloofd heb ik een mooie korting voor jullie geregeld. Je mag de code NATUURVITAAL15 gebruiken voor 15% korting, eenmalig op je gehele order, tot 1 mei 2021. Wil je meer lezen: www.foodforskin.care.

 

 

Ontvang een gratis vitaliteitsplan

Met deze informatie en tips maak je een vliegende start naar een betere gezondheid en ontwerp je je eigen vitaliteitsplan.

Ontspanning is niet zozeer een luxe is, maar een essentieel onderdeel van een gezond en gebalanceerd leven, met name bij het herstellen van een burn-out. In mijn praktijk bied ik gerichte ondersteuning bij het ontspanningsproces, omdat ik geloof dat het een sleutelrol speelt in het herwinnen en behouden van je vitaliteit en welzijn. Ik heb in de loop er jaren gemerkt dat we in ons dagelijks leven het contact met ons lichaam vaak verliezen. Door dit contact te herstellen voel je je grenzen beter aan en kun je met respect voor je eigen welzijn productief zijn.
Ontspanning is niet alleen een moment van rust; het is een krachtige tool voor het herstellen van lichamelijke en geestelijke balans. Ik begeleid je met gerichte oefeningen die niet alleen je lichaam helpen ontspannen, maar ook je geest tot rust brengen. Samen nemen we belemmerende gedachten en overtuigingen onder de loep, waardoor ruimte ontstaat voor positieve verandering. Dagelijks ruimte maken voor ontspanning kost niet veel tijd. Het gaat om de kleine ontspannings- en herstelmomenten die ervoor zorgen dat je minder wisslende energie hebt, productiever bent en weerbaarder wordt en blijft tegen stress.
Een unieke benadering die ik aanbied is Holistic Pulsing. Deze zachte, ritmische bewegingsvorm werkt diep ontspannend op zowel lichaam als geest. Holistic Pulsing helpt spanning los te laten, bevordert de doorbloeding en draagt bij aan een diepe innerlijke rust. Het vermindert je fysieke spanning en heeft een positief effect op je emotionele welzijn.
Kun jij wel wat ontspanning gebruiken, wil je graag het contact met je lichaam herstellen, beter leren signalen op te pakken, binnen je grenzen leren leven en leren hoe je zelf kunt ontspannen.
Wil je meer weten of kennismaken om te kijken of ik iets voor je kan betekenen, neem dan gerust contact op.

·       Coaching in de natuur en in de praktijk
·       Leefstijlgeneeskundige en voeding
·       Ontspanning en holistic pulsing
·       Burnout- en stresscoaching
·       Orthomoleculaire en Natuurgeneeskundige therapie
·       Positieve Gezondheid; lichamelijk, mentaal welbevinden, zingeving

Stress herstel

Last van symptomen van stress? Of wil je graag weten of je op weg bent naar een burn-out?

Energiek en goed humeur

Last van stemmingswisselingen? Of mis je daadkracht en kom je energie te kort?

Fijne voeding, fijne buik

Wil je weten of je gezond eet? Slaat de stress op je spijsvertering? Weet je niet welke voeding bij je past?

Overgang?

Heb je het vermoeden? Of weet je het zeker? zit je in de overgang? en wil je hier zo positief en prettig mogelijk door heen? 

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het websiteverkeer te analyseren, om functies voor social media te bieden en om content en advertenties te personaliseren. Ook wordt er informatie over het gebruik van deze website gedeeld met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Meer informatie is te vinden in de privacyverklaring.