Wil jij Food for Skin proberen?

Natuurlijk ben ik voor het verzorgen van je lichaam van binnenuit. Dat komt je gezondheid en dus ook je huid ten goede. Maar ook verzorging van buitenaf is heel belangrijk! En dan het liefst zo natuurlijk mogelijk, zonder toevoegingen die je hormonale balans kunnen verstoren. Food for Skin is opgericht door de zussen Cathy en Angela. Angela ken ik al jaren en ik weet dat zij voor kwaliteit en eerlijke producten gaat. Dat geeft vertrouwen, dus ik ben Food for Skin producten gaan proberen. Ik ben het blijven gebruiken, want mijn huid knapt ervan op. Ik zou het leuk vinden als jullie Food for Skin ook kunnen proberen en daarom heb ik aan Angela en Cathy gevraagd of ik een mooie korting voor jullie kon krijgen en dat is gelukt….

Wat maakt Food for skin?
Cathy en Angela zijn op zoek gegaan naar 100% natuurlijk, goed werkende huidverzorging. Op basis van groenten, planten en noten. Niet alleen het eten van deze producten is goed voor je lijf, maar ook in verzorgingsproducten doen ze hun werk. Zo voed je je huidflora met de juiste ingrediënten, met een gezonde huid als resultaat. Alle producten zijn vrij van microplastics, chemicaliën, parfum en zijn dierproefvrij,  vegan en 100% natuurlijk en biologisch.

Nieuwsgierig? Proberen?
Het is misschien spannend om over te stappen naar een ander merk, daarom kun een proefsetje voor 28,95 euro bestellen. Het proefsetje is voldoende voor 3 weken smeren. Na 1,5 week ga je de eerste resultaten zien. En zoals beloofd heb ik een mooie korting voor jullie geregeld. Je mag de code NATUURVITAAL15 gebruiken voor 15% korting, eenmalig op je gehele order, tot 1 mei 2021. Wil je meer lezen: www.foodforskin.care.

 

 

Ontvang een gratis vitaliteitsplan

Met deze informatie en tips maak je een vliegende start naar een betere gezondheid en ontwerp je je eigen vitaliteitsplan.